Retourneren

Heb je een vraag over onze service, webshop, product of over je order? Neem dan gerust contact op met ons klantenservice team, wij helpen je graag!

Algmeen

Je hebt het recht je bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd, mits je de artikelen in nieuwe staat en in de originele verpakking retourneert. De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening en worden helaas niet vergoed. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, binnen 14 dagen na aanmelding van het retour, aan ons te worden geretourneerd.

Graag vragen wij je om ons middels het contactformulier te laten weten dat je je bestelling wilt annuleren. Vervolgens ontvang je van ons een retourlabel waarmee je je bestelling kunt terugsturen. Na ontvangst en goedkeuring van de retour ontvang je binnen 14 dagen het bedrag terug op je bankrekening.. Retour van hygiënische producten, of/en producten waarvan de seal zijn verbroken, zijn uitgesloten (Verdampers, Coils, E-liquids, Sets en Wicks). Ons retour adres: Brandyvapes Vlaardingweg 62 3044CK te Rotterdam Nederland

Let op: voldoet de retourzending niet aan de retourvoorwaarden, zullen de kosten voor de retourzending van 5,95(Veranderen indien nodig) in rekening worden gebracht bij de klant en zullen wij de producten indien gewenst terugsturen.

Brandyvapes raadt af de producten te gebruiken wanneer je nog nooit gerookt hebt. Zwangerevrouwen, vrouwen wie borstvoeding geven en personen met een allergie voor stoffen die in de e-sigaretten kunnen zitten, raden wij af een vape te gebruiken. Daarnaast verkoopt Brandyvapes geen producten als je onder de 18 jaar bent.

Als je nog nooit een e-sigaret gebruikt hebt, dan is het aan te raden er een te nemen met een zo min mogelijk opties. Let bij de koop wel op de capaciteit van de batterij (mAh) en de coils (Ohm). Een hoge batterijcapaciteit betekent dat de vape gedurende de dag langer mee gaat. Een lage weerstand (Ohm) bij een coil zorgt voor meer dampontwikkeling.

Verzending

De Tabakswet is al enige tijd actief in België en sinds deze wetgeving mogen wij helaas niet meer alle producten in onze shop naar België verzenden.

Wij verzenden al onze bestellingen die op werkdagen voor 22:00(of 23:00) uur gedaan zijn, nog diezelfde dag.

Wanneer de bestelling is geplaatst in het weekend of op een feestdag, wordt de bestelling de volgende werkdag ingepakt en verzonden.

Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden en je de verzendbevestiging hebt ontvangen, mag je normaal gesproken jouw bestelling de volgende dag in huis verwachten.

Indien mogelijk verzenden wij jouw bestelling per briefpost met Track & Trace. Mocht je bestelling niet tijdig geleverd worden, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij zoeken het dan graag voor je uit.

BrandyVape.

Subscribe to our newsletter